Headerbild

Grattis alla KM-vinnare i dressyr häst

2022-06-10 i Allmänt

Söndagen 5 juni var det KM i dressyr för häst!

Stort grattis till alla duktiga hästekipage och tack för fina ritter. Här kommer en presentation av årets vinnare! Prisutdelning av rosetter kommer att ske i samband med nästa årsmöte. 

Vinnare KM dressyr - Alexandra Carlweitz 


Alexandra om sin häst:

BeJive Dancer, sto född-12 e:Flash Dancer- Golden Proffit xx, Ägare är Visiono Ab. Jive har varit hos oss lite drygt ett år och tävlas mest i dressyr (msvb-nivå) men i år har hon också startat WE med bra resultat och om två veckor gör hon sin första start i distans. Jive har en fantastisk arbetsmoral men besitter också ganska mkt humör. Det visar sig på alla möjliga olika sätt, till exempel kan vi inte sko henne hemma -det hatar hon Sen avskyr hon alla typer av insekter-har hänt att vi fått åka hem från tävling 🪰🦟

2:a KM- Sofie Forsberg

Sofie om sin häst: 
Alfie är en egen uppfödning född 2014. Vi tränar / tävlar dressyr. (Har genomfört ryttarklassikern så i år blev det distans & we men inget vi satsar på. Mest som en kul grej) Alfie är genomsnäll & försöker alltid göra så gott han kan.

3:a KM- Erica Hammar

Erica om sin häst:

Santa Monica D hon kallas Ica, hon är född -07 och vi har hängt i hop sen hon var 3 år. Importerad från Tyskland och är en Mecklenburgare. Hon är en riktig arbetsmyra med lite egna åsikter om saker och ting. Hennes motto är jobba hårt annars får det vara. Hennes största passion är mat. Ica och jag dressyrar eftersom jag endast hoppar nedgrävda bommar. Hon har en andre pilot som hoppar henne och gör några starter då och då. Bra kombination för Icas kropp och knopp.