Headerbild

Kategorier

Grattis alla vinnare i KM hoppning ponny 2022

2022-04-10 i Allmänt

Lördag 9 april i samband med vårens hopptävlingar var det äntligen dags för KM i hoppning för ponny 2022!

Flera stora guldstjärnor till alla duktiga ponnyekipage som kommit igång att tävla och var med i KM! Och ett extra stort grattis till årets finalister och vinnare! Här kommer en presentation av årets finalister! Bra ridet allihopa och roligt att ni alla ville vara med!

1. Årets KM vinnare - Inez Andersson

Inez om sin häst: 
Min häst heter Queense King men vi kallar han Kingen. Han är en valack född 2007 och han är 148cm ( d-ponny) Vi köpte han den 16 oktober 2021. Han är en hopphäst men som även går dressyr. Jag har bara tävlat han i hoppning. Han är tävlad upp till LA (110) Han är väldigt härlig att rida och är alltid så snäll och ställer alltid upp för en.



2. Årets KM 2:a - Doris Jernemyr

Doris om sin häst: 

Min häst heter Holliday men hon kallas för Holly. Hon är en D-ponny som älskar att gosa/mysa och jag har haft i ungefär fyra och en halv månad. Vi tävlar bara i hoppning men ska kanske prova lite dressyr också. (Tycker dock att hoppning är bäst). Jag tror nog att det bästa med Holly är att hon är så uppmärksam och att hon alltid försöker göra sitt bästa. 💕

3. Årets KM 3:a - Winnie Lindblad

Winnie om sin häst: 
Min ponny heter Nexis Meriell och kallas för Mirran.Hon är en c-ponny, jag har ägt min lilla stjärna i 5 år.Hon fyller 21 i år fast för det mesta tror hon att hon är 5 år.Vi tävlar mest dressyr, La:1 men hoppas att vi i år kan prova på någon La:p1. I hoppning tävlar vi Ld och Lc. Mirran älskar att hoppa ute på terrängbanan och är jättesnäll och positiv för det mesta.